***SELAMAT DATANG ---> JEMPUT MASUK KE BUKU TETAMU KAMI***

***SELAMAT DATANG ---> JEMPUT MASUK KE BUKU TETAMU KAMI***
Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Galeri Kraf Nailofar. Kehadiran anda kami hargai. Sebagai tanda sokongan, dijemput untuk mendaftar di sini sebagai tanda jejak kembara ukhwah di sini. (Klik GAMBAR BUKU untuk masuk)

SPECIAL GIVEAWAY BY GALERI KRAF NAILOFAR

Assalamualaikum W.B.T dan Salam Sejahtera berutus senyuman J

Setelah hampir kurang lebih setahun beroperasi di atas talian Internet.
Setelah sekian lama hanya menerima lamaran dan menjadi penaja untuk giveaway para blogger sahaja.  Akhirnya…kami tampil dengan segmen sendiri.
Julung kalinya mengadakan, 


SPECIAL GIVEAWAY BY GALERI KRAF NAILOFAR

Banner Rasmi :)
(Nota : Jika tak berjaya copy, tak mengapa ya...asalkan patuhi syarat penyertaan dibawah)


Tujuan giveaway ini diadakan adalah....

Sebagai acara penutup tahun 2013 yang penuh warna-warni ini dan tanda penghargaan untuk para followers sekalian.

Juga menghabiskan stok item ready made produk kraf kami...hehe
10 hadiah disediakan untuk 10 para pemenang bertuah. Manfaatkan peluang ini.

BERMINAT NAK MENANG HADIAH KRAF?

Hanya perlu ikuti beberapa syarat mudah seperti di bawah :-


SYARAT PENYERTAAN J

1) LIKE Facebook Kraf Ina Nailofar.

2) FOLLOW Blog Galeri Kraf Nailofar dan   

3) Buat entri bertajuk ‘SPECIAL GIVEAWAY   
    BY GALERI KRAF NAILOFAR’ dan
    tampalkan gambar di atas. (Kalau tak berjaya copy           gambar, tak mengapa tau)

4) Lengkapkan penyataan di bawah mengikut
    kreativiti anda.

“Sempena ketibaan tahun baru 2014, saya bertekad untuk…….. (panjang atau
   pendek terserah, asalkan azam yang ikhlas dan bermakna. Niat tulis  nak capai perkara yang baik-baik, moga Allah angkat menjadi doa yang dimakbulkan).”

Nota = Pemenang akan dipilih berdasarkan cara penulisan yang memikat hati krew kami.

5) Linkkan entri anda ke kotak komen di bawah sebagai
    bukti penyertaan anda.


Mudah sahaja kan?

Jom, sertai! J

Peluang untuk menangi hadiah di awal tahun 2014.

Moga-moga membangkitkan semangat untuk mulakan kehidupan dengan lebih bermakna.

“Terlalu banyak sudut di dunia ini tetapi orang yang bijaksana akan memilih sudut yang positif.”

Selamat mencuba!


Akan dikemaskini dari semasa ke semasa :) 

Klik gambar untuk melihat hadiah yang disediakan :) 



TARIKH MULA : 15 DISEMBER 2013
TARIKH TAMAT : 29 DISEMBER 2013
TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG : 31 DISEMBER 2013


Salam inspirasi,
Erti hidup pada memberi.....

***Galeri Kraf Nailofar***

31 comments:

Anonymous said...

Sertai :)

http://suteraqaaseh.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Anonymous said...

Bukti join. Done :)

http://kolejhayat.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

iman syamilah said...

saya join http://spongebobitusayapunya.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

iman syamilah said...

http://spongebobitusayapunya.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Nurul Ain said...

Saya berazam baru . Assalamualaikum ... http://nurulain26.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

adibah Sukor said...

Diba ikut serta... :)

http://adibahsukor.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Giveaway dan Contest Blog said...

hyee.. saya join http://giveawaydancontestblog.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Yun Sing said...

http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

✿✿✿ husna_zulkepli ✿✿✿ said...

Husna join ^_^

http://nurhusnazul.blogspot.com/2013/12/husnazulkeplispecial-giveaway-by-galeri.html

MaWaR RinDu said...

In the name of Allah Most Gracious and Most Merciful, i joined !

http://takdirygterindah.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

WANiE@WaN said...

assalam~ menjoinkan diri..


http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

ArifahLee said...

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Azira Khairudin said...

Assalamualaikum :D Saya join :) http://ohhatikecilkuberbicara.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Ehh Iqaa said...

sy join GA nie :) tapi sy tak follow lgi blog akak 2 orang sbab followers widget takde :(

http://syasyafiefie.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Ina Amani said...

Bismillah :)

http://havinue.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

hazirah fisol said...

assalamualaikum ^^
saya join giveaway . .

http://akuseorangbuddy.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Karimah Zulkafali said...

Bismillahirahmanirrahim :) Saya join!
http://theonlygirl98.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Mastura Aziz said...

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Cik Tieka said...

Bismillah..saya join :)

http://kembaradiduniaku.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Ilia Asya said...

Join :D

http://ilia-asya.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

cik garam said...

http://maznah7134.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

nur hafizah aziz said...

JOIN :)

http://loveisyaa.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar_24.html

Ainur Athikah said...

Assalamualaikum, saya join. :)

-->http://boladuri.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-naylofar.html

iman syamilah said...

http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Sync Bell Controller said...

Azam Tahun Baru..Semangat Kental..

Sync Bell Controller said...

Azam Tahun Baru..Semangat Kental..

nur hafizah aziz said...

http://loveisyaa.blogspot.com/2013/12/giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Little Ayza said...

http://ayzaadlyana.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Eyma su said...

http://eymasu.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

SaidatulAzwa said...

Bismillah :)

http://nursaidatulazwaa.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar.html

Kraf Nailofar said...

Terima kasih semua.
Sudah maklum :)

Dengan ini, penyertaan ditutup.

Post komen di sini

 

Copyright by © 2013 Galeri Kraf Nailofar
Design by Art and Design Studio Templates Design by Princess Nabilah